Handgereedschap kopen en huren bij Coenen BV

Handelsonderneming Coenen BV

OPENINGSTIJDEN
ma t/m vr: 08:00 – 18:00
za: 08:30 – 16:00

Of neem contact op via ons contactformulier.

Of je nou doe-het-zelver bent of een professionele vakman: een klus kunt u pas naar volle tevredenheid uitvoeren als u gebruik kunt maken van perfect en betrouwbaar handgereedschap. Wij bieden een grote diversiteit aan superieure handgereedschappen voor de zakelijke sector en voor particuliere klussers. Bij Handelsonderneming Coenen B.V. vindt u een ruim assortiment gereedschappen tegen zeer scherpe tarieven.

Handgereedschap huren of kopen? Coenen helpt u!

U kunt er voor kiezen om uw handgereedschap bij ons te huren of te kopen. In beide gevallen garanderen we u het beste gereedschap dat op de markt verkrijgbaar is. Onze ervaren medewerkers hebben ons assortiment samengesteld met een uiterst kritische blik, zodat u verzekerd bent van gecertificeerd materiaal waar u werkelijk elke klus mee klaart.

Mocht ons gereedschap onverhoopt niet in de staat zijn die u daarvan mag verwachten, dan kunt u altijd rekenen op onze backoffice serviceafdeling, waar wij ons gereedschap in goede staat houden, onderhoud plegen om gereedschap in topvorm te houden en eventuele reparaties uitvoeren aan machines. Bij Handelsonderneming Coenen B.V. zit u goed voor al uw handgereedschappen. Want wij zijn ijzersterk in gereedschapswerk!

Daarbij bieden wij alleen merken aan die aan de hoogste internationale kwaliteitseisen voldoen, zoals bouwmachines en gereedschap van topmerken als Hitachi, Makita, Milwaukee of Lescha.
Hikoki

Koop uw handgereedschappen bij Handelsonderneming Coenen B.V.

Profiteer nu van ons kwaliteitsmateriaal en de scherpe prijzen die wij aanbieden. U bent van harte welkom om ons ruime assortiment te bekijken in ons magazijn in Groesbeek.

Assortiment handgereedschap

Het assortiment handgereedschappen van Handelsonderneming Coenen B.V. bestaat voornamelijk uit materiaal van de twee topmerken handgereedschap Knipex en Gedore. Knipex is van oorsprong een Duits tangenmerk, dat in 1882 door Carl Gustav Putsch opgericht werd in de plaats Cronenberg. Dit merk, bekend van de leus ‘World famous pliers and cutters’, biedt een breed scala aan gereedschappen aan. U kunt hierbij denken aan een gevarieerde reeks griptangen, fraaie zijsnijtangen, sterke pijptangen en de beste nijptangen die op de markt beschikbaar zijn. Maar ook kunt u bij Knipex terecht voor sleutel tangen, waterpomptangen en allerlei soorten en maten schroevendraaiers. Eén ding garandeert dit topmerk u als professioneel gebruiker sowieso: met Knipex-gereedschap heb je topkwaliteit in huis! Zowel professionele klussenbedrijven als particulieren maken daarom graag gebruik van het krachtige en ijzersterke Knipex-gereedschap.

Het tweede belangrijke merk gereedschappen dat wij aanbieden is het onvolprezen merk Gedore. Bij dit Belgische bedrijf, dat al sinds 1919 bestaat en een enorme ervaring heeft met het maken van gereedschap, kunnen wij tegen voordelige tarieven gereedschappen inslaan. In de prijzen berekenen we dit voordeel uiteraard weer door naar onze klanten. Het merk Gedore levert onder meer bankschroeven, sleutel sets, gereedschapskoffers (met en zonder inhoud), maar ook allerlei andere soorten gereedschappen. Zoals doppensets, diverse schroevendraaiersets, een gevarieerd aanbod aan tangen, superieure pijpsnijders en ijzersterke scharen.

Neem contact op

Uiteraard komen we ook graag bij u op locaties om onze gereedschappen te laten zien, of u bestelt uw persoonlijke selectie klasse-gereedschap eenvoudig en snel via onze webshop. De keuze is aan u, want u als klant bent bij Handelsonderneming Coenen B.V. altijd koning. Neem daarom nu contact met ons op via mail voor passend advies!

Handelsonderneming Coenen BV

OPENINGSTIJDEN
ma t/m vr: 08:00 – 18:00
za: 08:30 – 16:00

Of neem contact op via ons contactformulier.