Reparatie & Keuren

Voor de professionele gebruiker is het belangrijk dat machines en gereedschappen doeltreffend en betrouwbaar functioneren. Handelsonderneming Coenen B.V. adviseert dan ook tijdig (preventief) onderhoud uit te voeren aan uw machinepark. Dit onderhoud betreft het reinigen, smeren en afstellen van motoren, het slijpen van messen e.d. en het controleren van de juiste werking van de machine of het gereedschap.

Tevens verzorgt Handelsonderneming Coenen B.V. de eventuele reparatie en garantieafwikkeling van de verkochte installaties, apparaten, machines en gereedschappen. In overleg en onder voorbehoud worden ook andere merken machines gerepareerd. De reparaties vinden grotendeels in de eigen werkplaats met gekwalificeerde medewerkers plaats.

Om de veiligheid van mens en milieu te verbeteren bij het werken met machines en gereedschappen kunnen er periodieke keuringen worden uitgevoerd volgens NEN3140 en VCA. De machines en gereedschappen worden door Handelsonderneming Coenen B.V. bij goedkeuren voorzien van een optisch kenmerk en voorzien van een certificaat.

Wij werken o.a. met de merken: