Tuinmachines kopen en huren bij Coenen BV

Handelsonderneming Coenen BV

OPENINGSTIJDEN
ma t/m vr: 08:00 – 18:00
za: 08:30 – 16:00

Of neem contact op via ons contactformulier.

Bent u als doe-het-zelver, particulier klusser of voor uw eigen (klussen)bedrijf op zoek naar perfecte tuinmachines om grote en kleine tuinen goed te onderhouden? Dan gaat u ongetwijfeld het door u gewenste apparaat vinden in de uitgebreide collectie van Handelsonderneming Coenen B.V. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen met de juiste apparatuur voor uw grote of kleinere klussen.

Alle topmerken machines vindt u bij Handelsonderneming Coenen B.V.

In ons assortiment vindt u alle kwaliteitsmerken en grote namen machines, om uw tuin, heggen, grasvelden, struiken, bomen en/of planten effectief en langdurig te kunnen onderhouden. Want onze machines zijn van superieur niveau en zorgvuldig geselecteerd op de beste kwaliteit en merkreputatie.

U kunt machines voor uw tuin zowel bij ons kopen als huren. De variatie die wij bieden is groot. Zo kunt u bij handelsonderneming Coenen B.V. terecht voor uw loopmaaier, zitmaaier, aggregaat, kettingzaak of heggenschaar. Maar ook voor uitstekende tuinwalsen kunt u bij ons terecht. Deze en meer machines voor tuinbewerking bieden wij aan in allerlei typen en varianten. Wij leveren alleen de beste en grootste merken op de markt. Zoals Husqvarna, Solo, Kubota, Yanmar, Rider en Europower machines, topmerken die de garantie bieden dat uw tuin er nu en straks keurig netjes en verzorgd bij ligt.

Onze kwalitatief hoogstaande service en dienstverlening

Wij van Handelsonderneming Coenen B.V. staan bekend om onze uitstekende service. Wij bieden de hoogste kwaliteit machines tegen voordelige prijzen. Ook hebben we een eigen interne reparatiedienst, waar een groep ervaren en professionele vakmannen werkt die onze machines voor in de tuin van A tot Z kennen en alle technische kennis in huis hebben om de apparatuur in de beste staat te houden.

Mocht de door u aangekochte of gehuurde machine onverhoopt niet werken zoals gewenst, dan zorgen wij voor reparatie, terwijl wij direct een vervangende machine ter beschikking stellen zodat u uw klus in de gewenste tijd kunt afmaken en het nooit zonder geschikte machine hoeft te stellen.

Kom snel langs bij Handelsonderneming Coenen B.V.

U kunt onze collectie tuinmachines voor tuinen natuurlijk online alvast bekijken. Maar we raden u zeker ook aan om eens een bezoek te brengen aan ons grote magazijn in Groesbeek. Daar kunt u de door u benodigde machine(s) – zoals een loopmaaier, kettingzaag of zitmaaier – voor verhuur of aankoop zelf komen bekijken en als u dat wilt in werking zien.

Neem contact op

Laat u verrassen door de optimale kwaliteit van onze Husqvarna, Solo, Kubota, Yanmar, Rider en Europower machines. Koop of huur uw favoriete apparaat bij Handelsonderneming Coenen B.V. in Groesbeek. En uw grote of kleine tuin, uw boomstroken en struiken liggen of staan er straks weer pittoresk en verzorgd bij. Wij helpen u graag verder, dus neem snel contact met ons op via mail of telefoon.

Handelsonderneming Coenen BV

OPENINGSTIJDEN
ma t/m vr: 08:00 – 18:00
za: 08:30 – 16:00

Of neem contact op via ons contactformulier.