YANMAR Graafmachine SV08-1C

YANMAR Graafmachine SV08-1C

In ons assortiment; Yanmar SV08-1C

Compacte machine met grote capaciteiten. De Yanmar SV08-1C is de meest compacte machine binnen het Yanmar productgamma die zich kenmerkt door een uitschuifbaar onderstel, onderhoudsgemak, stabiliteit en een hoog prestatievermogen. De hydraulisch verstelbare onderwagen zorgt ervoor dat de Yanmar SV08-1C op bijna iedere werkplek kan worden ingezet.

Category:

Product Description

In ons assortiment; Yanmar SV08-1C

Compacte machine met grote capaciteiten. De Yanmar SV08-1C is de meest compacte machine binnen het Yanmar productgamma die zich kenmerkt door een uitschuifbaar onderstel, onderhoudsgemak, stabiliteit en een hoog prestatievermogen. De hydraulisch verstelbare onderwagen zorgt ervoor dat de Yanmar SV08-1C op bijna iedere werkplek kan worden ingezet, zo heeft de machine een minimale breedte van 680mm. Verder is deze Yanmar standaard uitgevoerd met een rolbeugel, extra functie bediening aan de voorzijde en natuurlijk en Yanmar diesel motor die voldoet aan de laatste Stage V normen.

Maar hij is ook flexibel en uiterst stabiel, waardoor hij ook onder de meest veeleisende omstandigheden soepel kan werken. Een krachtige motor, een geavanceerd hydraulisch systeem en snel en eenvoudig onderhoud zorgen voor optimale productiviteit.

 

MERK Yanmar
TYPE SV08
GEWICHT 1035 KG
MOTOR Yanmar
MOTORVERMOGEN 10,5 PK
AANTAL CILINDERS 2
HOOGTE 1,55/2,2 M
BREEDTE 0,68/0,87 M
GRAAFDIEPTE 1,57 M
AANDRIJVING Diesel
AANHANGER Ja


Bekijk hier de volledige specificaties

 

Grondverzet, graafmachine, bagger, minigraver, mini excavator

 

De modellen die in ons vaste assortiment zitten: SV08-1C / SV19VT