Over ons

Met een ruim en breed assortiment, geschikt voor professioneel en duurzaam gebruik, staat Handelsonderneming Coenen BV klaar voor u en uw project. Gezamenlijk bezorgen wij u de juiste machines, gereedschappen, componenten en verbruiksmaterialen passend bij uw werkzaamheden en uw wensen.

Handelsonderneming Coenen BV biedt u, dankzij de ruime en op ervaring gebaseerde kennis, de juiste adviezen, producten en diensten, gericht op uw situatie. Wij zijn bereid reguliere, innovatieve en uitdagende projecten aan te gaan en hiervoor nieuwe kanalen aan te boren.

Met een grote diversiteit aan merken en producten, gericht op de bouw, de industriesector en groenvoorziening kunt u bij ons terecht voor zowel zakelijk als particulier gebruik. De interne reparatie- en serviceafdeling van Handelsonderneming Coenen BV zorgt voor het behoud van de optimale staat van de door U bij ons aangeschafte machines. Bovendien kunt U bij Handelsonderneming Coenen BV terecht voor de huur van machines voor uw werkzaamheden of project.