Assortiment

Productcategorieën

Met een grote diversiteit aan merken en producten, gericht op de bouw, de industriesector en groenvoorziening kunt u bij ons terecht voor zowel zakelijk als particulier gebruik.

De interne reparatie- en serviceafdeling van Handelsonderneming Coenen zorgt voor het behoud van de optimale staat van de door U bij ons aangeschafte machines. Bovendien kunt U bij Handelsonderneming Coenen terecht voor de huur van machines voor uw werkzaamheden of project.
AANKOOP & LEVEREN
Onze medewerkers besteden de uiterste zorg aan uw aankoopproces. Zo verzorgen zij een deskundige advisering en informatievoorziening bij uw aankopen. Naar wens bekijken wij uw project, machine of tuin ter plaatse om de juiste beslissingen te kunnen nemen.
REPARATIE & KEUREN
Om de veiligheid van mens en milieu te verbeteren bij het werken met machines en gereedschappen kunnen er periodieke keuringen worden uitgevoerd volgens NEN3140 en VCA.
SERVICE & DOWNLOADS
Onze medewerkers staan altijd klaar om vragen te beantwoorden of om uitleg te geven over het juiste gebruik van een machine of gereedschap.

Op de downloadpagina zijn gebruiksaanwijzingen en tips te vinden.