Reparatie & keuren

Handelsonderneming Coenen B.V. streeft ernaar een zo lang mogelijke levensduur en het meeste gebruiksplezier te verkrijgen met het gebruik van een machine of gereedschap. Onze medewerkers staan altijd klaar om vragen te beantwoorden of om uitleg te geven over het juiste gebruik van een machine of gereedschap.

Voor de professionele gebruiker is het belangrijk dat machines en gereedschappen effectief en betrouwbaar werken. Handelsonderneming Coenen beveelt daarom aan om uw machines tijdig (preventief) te onderhouden. Dit onderhoud omvat reinigen, smeren en regelen, slijpen van messen en dergelijke, en controleren van de juiste werking van de machine of het gereedschap.

Coenen biedt ook de reparatie en garantiereparatie van verkochte apparatuur, machines en gereedschappen. Andere merken machines worden in overleg en onder voorbehoud gerepareerd. De reparaties worden meestal uitgevoerd in onze eigen werkplaats met gekwalificeerd personeel.

Om de veiligheid van mens en milieu bij het werken met machines en gereedschappen te verbeteren, kunnen regelmatige inspecties worden uitgevoerd. De machines en gereedschappen worden door Coenen geleverd met een optische eigenschap en een certificaat van goedkeuring.