Bevestigingsmaterialen kopen bij Coenen BV

Handelsonderneming Coenen BV

OPENINGSTIJDEN
ma t/m vr: 08:00 – 18:00
za: 08:30 – 16:00

Of neem contact op via ons contactformulier.

Wanneer u bezig gaat met een klus waarbij materialen aan elkaar bevestigd moeten worden, gaat u altijd voor de hoogste kwaliteit. De klus kan heel divers zijn. Denk bijvoorbeeld aan het bevestigen van spaanplaten met spaanplaatschroeven, betonbevestigingen met betonankers. Of het vastzetten van kozijnen of andere, soms best ingewikkelde bevestigingsklussen.

Gereedschap en bouwmachines van topmerken

Wat uw project ook is, u wilt 100% garantie dat u het juiste materiaal gebruikt en dat het specifieke materiaal dat u bevestigt van superieure kwaliteit is. Roesten van het materiaal of het ontstaan van breuken kunt u zich niet permitteren als doe-het-zelver, en natuurlijk al helemaal niet als professioneel vakman.

Om schade of slechte bevestiging van materialen te voorkomen, is het van goot belang om zorgvuldig te kiezen voor het beste bevestigingsmateriaal dat op de markt verkrijgbaar is. Handelsonderneming Coenen B.V. weet vanwege jarenlang opgedane ervaring en goede contacten met leveranciers precies welke materialen u voor bevestigingen het beste kunt gebruiken. Wij leveren met name verbindingsmaterialen van de twee topmerken Fischer en Mea. Door onze goede contacten met deze producenten, kunnen wij hun verbindingsmaterialen en andere kwaliteitsonderdelen tegen scherpe prijzen aan onze klanten leveren.

Bevestigingsmaterialen van Fischer

Fischer is producent van stalen allerlei soorten bevestigingsmateriaal. Hierbij kunt u denken aan pluggen, elektrische verbindingen, isolatiebevestigingen, constructiepluggen, schroefbevestigingen, maar ook pur-schuim en polymeer-kit. Het Duitse techniekbedrijf is opgericht in 1948. Tegenwoordig biedt het bedrijfsonderdeel Befestigungssysteme, als de grootste divisie van het bedrijf, ruim 14.000 onderdelen en artikelen aan die elk bevestigingsprobleem voor u oplossen. Vanwege dit ruime aanbod, maar ook in verband met de bewezen kwaliteit van de Fischer-groep, is dit bedrijf een uitstekende partner als het aankomt op bevestigingsmaterialen. U kunt onze collectie aan Fischer-topproducten online bekijken of langskomen in ons magazijn in Groesbeek voor meer getailleerde informatie.

Bevestigingsmaterialen van Mea

Het merk MEA, dat al 130 jaar oud is, is marktleider in Europa in de constructie-industrie en levert onder meer bouwproducten en bevestigingsmateriaal voor spaanplaten, betonnen platen en kozijnen. Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteit van en het ruime aanbod aan verbindingsmaterialen. Als de naam van dit bedrijf valt denken veel mensen uit de bouw- en industriële sector meteen aan een sterk en innoverende onderneming. Een bedrijf dat de markt vitaal houdt met zijn nieuwe, vaak baanbrekende en oplossingsgerichte materialen en concepten. Vandaar ook dat wij van Handelsonderneming Coenen B.V. doelbewust gekozen hebben voor MEA-bevestigingsmaterialen, zoals slotbouten en houtdraadbouten.

Neem contact op

Door het ruime assortiment bevestigingsmaterialen dart wij aanbieden, kunt u bij Handelsonderneming Coenen B.V. in Groesbeek voor van alles terecht. Zo kunt u denken aan verscheidene soorten en maten messingpluggen, slotbouten, gipsplaatschroeven, muurbevestigingsmoffen, polymeer-kit, betonankers, spaanplaatschroeven, houtdraadbouten, pur-schuim en divers andere bevestigingsmaterialen. Laat u door ons inspireren en bekijk het ruime assortiment in onze webshop. Uiteraard kunt u ook gewoon op locatie in Groesbeek langskomen om u persoonlijk te laten adviseren. U bent van harte welkom!

Of neem contact met ons op via mail voor passend advies. Wij staan u graag ter dienst, zodat u uw klus perfect kunt uitvoeren. Graag tot ziens bij Handelsonderneming Coenen BV.

Handelsonderneming Coenen BV

OPENINGSTIJDEN
ma t/m vr: 08:00 – 18:00
za: 08:30 – 16:00

Of neem contact op via ons contactformulier.