Doe het zelf beregeningsmateriaal van Coenen BV

Handelsonderneming Coenen BV

OPENINGSTIJDEN
ma t/m vr: 08:00 – 18:00
za: 08:30 – 16:00

Of neem contact op via ons contactformulier.

Bent u op zoek naar sproeiers, pompen en sproeibenodigdheden die zichzelf al lange tijd bewezen hebben en onder tuiniers om die reden erg geliefd zijn? Dan wordt u bij Handelsonderneming Coenen B.V. in Groesbeek zeker niet teleurgesteld. Wij bieden een diversiteit aan sproeimateriaal aan van klassemerken als Pedrollo, Dab, Hunter en Rain Bird. Ook bijhorende accessoires, denk bijvoorbeeld aan pvc buis, fittings en koppelingen, kunt u bij ons krijgen.

Beregenen van grote oppervlakten

Het beregenen van grote oppervlakten tuin, gazons, grasvlakten of planten is belangrijk om uw tuin een frisse en groene uitstraling te laten houden. Vooral als er sprake is van een hittegolf of de temperaturen lange tijd bovengemiddeld hoog zijn. Een grasveld of tuin met lege plekken of verdort gras is niet wat de meeste mensen willen. Met name heen-en-weer-gaande sproeibuizen die een groot terrein kan bestrijken, zijn om deze reden populair onder tuinders en bij particulieren. U hoeft dan namelijk verder weinig te doen om uw tuin in topconditie te houden. Immers: de bewegende sproeier doet het werk voor u.

Is beregenen verstandig of werkt het juist averechts?

U heeft vast wel eens verhalen gehoord van mensen die beweren dat het sproeien van uw gazon of tuin onverstandig is als de zon schijnt. Het aangevoerde argument is dan dat waterdruppels als vergrootglas werken wanneer de zon erop schijnt. En dat leidt dan tot bladverbranding of verbranding van het gras.

Dit soort beweringen klopt gelukkig totaal niet. Waterdruppels zijn niet in staat om de zonnekracht zodanig te verhogen dat het gras of blad verkleurt of beschadigd raakt. Meestal treedt er al verdamping op van het vocht vóórdat het zonlicht door de druppels versterkt kan worden. De aangetaste plekken in het gazon zijn dus niet door snelle verbranding via waterdruppels ontstaan, maar door andere oorzaken. Uw tuin besproeien in de warme zon kan dus prima naast het natuurlijke regenwater dat u gratis krijgt. Maar wel is het weinig effectief, omdat er verdamping van het water optreedt voordat het vocht goed en wel de grond intrekt en de wortels bereikt. Daarom raden tuinexperts aan om uw gazon zomers in de ochtenduren of anders ’s avonds te besproeien.

Handelsonderneming Coenen B.V. voor al uw sproeibenodigdheden

Bij Handelsonderneming Coenen B.V. in Groesbeek kunt u alle materialen, apparaten en gereedschappen krijgen die uw bedrijf of u als particulier nodig heeft in de bouwsector, industrie en groensector. Zo hebben wij onder meer beregeningsapparaten, sproeiers en pompen voorradig die u helpen om uw gazon of tuin fris en groen te houden. Regenwater is namelijk vooral zomers onvoldoende en moet dan via beregening aangevuld worden.

Neem contact op

Maak nu kennis met onze beregeningsproducten en neem bij vragen contact op met onze klantenservice. De tuinexperts van Handelsonderneming Coenen B.V. staan elke dag voor u klaar om te zorgen dat het gras bij de buren niet groener is dan uw eigen gras.

Handelsonderneming Coenen BV

OPENINGSTIJDEN
ma t/m vr: 08:00 – 18:00
za: 08:30 – 16:00

Of neem contact op via ons contactformulier.