Lager- en aandrijftechniek bij Coenen BV

Handelsonderneming Coenen BV

OPENINGSTIJDEN
ma t/m vr: 08:00 – 18:00
za: 08:30 – 16:00

Of neem contact op via ons contactformulier.

Lagers, aandrijvingen en een goede pneumatiek zijn cruciale onderdelen voor iedereen binnen de industrie die met machines en apparaten werkt. Dit soort materiaal houdt uw machines in werking, zodat u productie kunt blijven draaien en winst blijft maken.

Lagers, aandrijfriemen, tandwielen en smeermiddelen

Als er onverhoopt een machinedefect optreedt in de lagers of in het aandrijvingsmechanisme, zit u dan ook meteen met een groot probleem. Zo kan het gebeuren dat tandwielen en aandrijfriemen haperen of kapot gaan of beschadigd raken. Of er is een defect aan de lagers of pneumatiek van een of meer van uw machines. Zelfs een tekort aan smeermiddelen kan al een machinaal defect veroorzaken. Het gevolg van een storing door een niet of gebrekkig werkende aandrijving is dat het apparaat stil komt te staan, u geen productie kunt draaien en uw klanten moet teleurstellen. En dat betekent automatisch een verlies aan inkomsten dat er financieel vaak flink inhakt. Soms is het zelfs zo erg dat een machine blijvende schade en storingen oploopt door slecht onderhouden onderdelen op het gebied van lagermateriaal en aandrijving. Problemen die gemakkelijk voorkomen hadden kunnen als u belangrijke onderdelen van uw apparaten – zoals aandrijfriemen, tandwielen of smeermiddelen – beter onderhouden en eerder vervangen had.

Onze uitgebreide collectie aandrijfaccessoires

Om dit soort machinale ellende en natuurlijk vooral onnodige winstderving te voorkomen, bent u bij Handelsonderneming Coenen B.V. precies aan het juiste adres. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie aan allerlei lagermateriaal en aandrijfonderdelen. Zo kunt u bij ons terecht voor superieure aandrijfriemen, pneumatiek, smeermiddelen en tandwielen van topmerken als Ina, SKF, Optibelt en Festo. Stuk voor stuk merken waarop u kunt vertrouwen en die dan ook een uitstekende reputatie hebben in de industriële sector.

Maar ook voor andere onderdelen voor aandrijftechniek, een uiteenlopend aanbod van lagermateriaal en nog veel meer accessoires en onderdelen voor uw klus, kunt u uitstekend bij Handelsonderneming Coenen B.V. terecht.

Aandrijfmaterialen van topmerken

Wilt u altijd safe zitten, zorg dan dat u een ruime voorraad materialen voor aandrijftechniek in uw bedrijf of werkruimte hebt liggen. Niet zomaar onderdelen, maar onderdelen van merken en een kwaliteit waarop u kunt vertrouwen. Met uw eigen voorraad kwaliteitsonderdelen komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan en kunnen uw machines en apparaten altijd in werking blijven.

Neem contact op

Kijk nu snel in ons assortiment aandrijfonderdelen van merken als Festo, Ina, Optibelt en SKF. U kunt ons natuurlijk ook een keer bezoeken in ons magazijn in Groesbeek, zodat u zich kunt laten adviseren door een van onze professionals.

Of neem contact met ons op via mail voor passend advies. Wij staan u graag ter dienst, zodat u uw klus perfect kunt uitvoeren. Graag tot ziens bij Handelsonderneming Coenen BV.

Handelsonderneming Coenen BV

OPENINGSTIJDEN
ma t/m vr: 08:00 – 18:00
za: 08:30 – 16:00

Of neem contact op via ons contactformulier.