Alle machines en gereedschappen voor een perfecte metaalbewerking

Handelsonderneming Coenen BV

OPENINGSTIJDEN
ma t/m vr: 08:00 – 18:00
za: 08:30 – 16:00

Of neem contact op via ons contactformulier.

Handelsonderneming Coenen B.V. is een ervaren bedrijf dat machines, gereedschappen en materialen verkoopt en verhuurt binnen de bouwsector, industriële sector en groensector. Bent u op zoek naar de beste machines en gereedschappen voor metaalbewerking, dan is Handelsonderneming Coenen B.V. uw perfecte partner! Wij leveren alleen apparaten van hoge kwaliteit. Machines van topmerken die zichzelf bewezen hebben als de beste in hun soort.

Interne reparatieservice voor metaalbewerking

Onze service op het gebied van metaalapparatuur staat hoog aangeschreven in de sector. Zo bieden wij een interne reparatieservice, waarmee we garanderen dat uw metaalbewerkingsmachines altijd in goede staat zijn en blijven. Mocht een door ons geleverd apparaat voor verhuur of koop niet doen waarvoor het gemaakt is, dan lossen onze experts van de reparatieservice het probleem snel en vakkundig voor u op!

Assortiment en apparatuur voor metaalbewerking

Wij verhuren en verkopen machines voor metaalbewerking van alle grote merken, zoals Huvema, Erfi, Dronco en Flex. U kunt hierbij denken aan metaalboormachines, bandzaagmachines, lasapparaten, hefboomzagen, draaibanken, kolomboormachines en gereedschapsslijpmachines. Naast deze machines, bent u bij Handelsonderneming Coenen B.V. aan het goede adres voor de aankoop van allerlei accessoires, zoals hss boren, een compressor, lasdraad en metaalzagen. U kunt het zo gek niet bedenken, of Handelsonderneming Coenen B.V. levert het voor u!

Kom langs in ons filiaal in Groesbeek

Als u zich georiënteerd heeft op ons aanbod, via ons website, zijn er twee opties. U kunt ervoor kiezen om ons op locatie uit te nodigen, zodat onze vakmannen ter plaatse kunnen kijken wat de wensen en mogelijkheden zijn binnen uw bedrijf of op uw werkplaats. Natuurlijk kunt u ook in ons ruime magazijn in Groesbeek komen kijken, waar we een grote voorraad metaalbewerkingsmachines hebben staan die we voor u kunnen demonstreren. Op doordeweeks dagen zijn wij geopend van 8.00 uur tot 18.00 uur, en op zaterdagen kunt u onze loods bezoeken tussen 8.30 uur en 16.00 uur. Welke optie u ook kiest – in uw eigen bedrijf of bij ons op locatie -, u mag er en kunt er altijd vanuit gaan dat wij van Handelsonderneming Coenen B.V. u juiste tips geven over welke apparatuur u het beste kunt gebruiken. Wij hebben namelijk jarenlang ervaring en alleen het beste is voor ons goed genoeg.

Neem contact op

Of u nu een eigen professionele bedrijf bent, of u bent een particulier doe-het-zelver: uw perfecte metaalmachines, die doen wat ze moeten doen, regelen wij voor u. Bekijk ons brede merkenaanbod – met onder meer diverse geweldige en moderne machines van Dronco, Flex, Huvema en Erfi – en sla snel uw slag! ook voor hss boren, een compressor, metaalzagen, lasdraad en andere benodigdheden kunt u bij ons terecht. Zonder problemen en met garantie op een perfecte sercive! Neem dan ook gerust contact met ons op voor meer informatie of kom een keer bij ons langs in Groesbeek!

Handelsonderneming Coenen BV

OPENINGSTIJDEN
ma t/m vr: 08:00 – 18:00
za: 08:30 – 16:00

Of neem contact op via ons contactformulier.