Metselgereedschap kopen en huren bij Coenen BV

Handelsonderneming Coenen BV

OPENINGSTIJDEN
ma t/m vr: 08:00 – 18:00
za: 08:30 – 16:00

Of neem contact op via ons contactformulier.

Als vakman of doe-het-zelver wilt u bij klussen waarbij u tegels moet zetten of metselt natuurlijk volledig op uw metselaarsgereedschap kunnen vertrouwen. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor kwaliteitsmateriaal als het gaat om troffels, gipsschaven, truweelsets, binnenhoektroffels, metselaarssabels, afstrijkmessen, slaglijnmolens en stukadoorgereedschappen.

Materiaal voor metselwerk en tegelzetwerk

Wij van Handelsonderneming Coenen B.V. hebben een ruime ervaring in de metselwereld en weten precies welk materiaal het best geschikt is voor metselklussen. Bij ons vindt alle materialen voor het betere metselwerk en tegelzetwerk. U kunt hierbij denken aan gevestigde topmerken als Jung, Bahco en Stanley. Deze merken, die we hieronder kort introduceren, hebben een rijke geschiedenis en zijn befaamd vanwege hun kracht, souplesse en bovengemiddelde kwaliteit.

Jung gereedschap

Een groot voordeel van het merk Jung is dat dit merk superieure kwaliteit biedt tegen scherpe consumentenprijzen. Deze producent biedt onder meer troffels aan, maar ook slaglijnkoorden, slaglijnmolens, truweelsets en ander gereedschap voor uw metselwerken. U krijgt met Jung-gereedschappen eigenlijk precies wat u als professionele metselaar nodig heeft: uitstekende materialen tegen scherpe en voordelige prijzen.

Bahco gereedschap

Bahco is een Zweeds staalbedrijf dat al sinds 1882 bestaat, toen de onderneming werd opgericht door Göran Fredrik Göransson. Het bedrijf, dat zich toelegt op de productie van allerlei soorten gereedschap, heeft dus decennialange ervaring, maar onderscheidt zich ook door zijn voortdurende innovatievermogen. Het bedrijf won op internationale wedstrijden meerdere grote prijzen voor innovatie. Wij beiden een keur aan metselgereedschappen aan van Bahco, zoals hoogwaardige metselaarskaphamers, troffels, slaglijnmolens et cetera. Als toonaangevende producent weet je met dit merk zeker dat je de beste producten op metselgebied krijgt die op de internationale markt verkrijgbaar zijn.

Stanley gereedschap

Stanley is het derde grote internationale merk dat in de collectie van Handelsonderneming Coenen B.V. is opgenomen. En dat is niet voor niets, want met Stanley-gereedschap weet u zeker dat u elke metselklus van A tot Z tot een goed einde kunt brengen. Ook bij Stanley vindt u slaglijnmolensets, troffels en andere handgereedschappen die u de benodigde kwaliteit bieden bij uw metselwerken. Een merk waarvan u altijd op aan kunt!

Voor al uw metselwerk

Bekijk nu ons assortiment gereedschap voor al uw metselwerk . Of u kunt natuurlijk ook gewoon een keer langskomen in ons grote magazijn in Groesbeek om met eigen ogen onze kwaliteitsgereedschappen te komen bekijken. Wij garanderen u een optimale service, een voordelige prijsstelling en altijd snelle levertijden.

Neem contact op

Want wij van Handelsonderneming Coenen B.V. willen niets liever dan garanderen dat u de juiste producten in huis heeft voor uw persoonlijke klussen of voor uw bedrijf. Vraag vrijblijvend informatie aan en – bij grote inkopen is dat ons advies – sowieso een offerte.

Of neem contact met ons op via mail voor passend advies. Wij staan u graag ter dienst, zodat u uw klus perfect kunt uitvoeren. Graag tot ziens bij Handelsonderneming Coenen BV.

Handelsonderneming Coenen BV

OPENINGSTIJDEN
ma t/m vr: 08:00 – 18:00
za: 08:30 – 16:00

Of neem contact op via ons contactformulier.