Tuingereedschap kopen en huren bij Coenen BV

Handelsonderneming Coenen BV

OPENINGSTIJDEN
ma t/m vr: 08:00 – 18:00
za: 08:30 – 16:00

Of neem contact op via ons contactformulier.

Bij Handelsonderneming Coenen in Groesbeek B.V. kunt u terecht voor alle topmerken gereedschap en machines die gebruikt worden in de bouwsector, industriële sector en groensector.

Handelsonderneming Coenen B.V. voor het beste tuingereedschap

Bent u op zoek naar goed en voordelig tuingereedschap? Met het professionele gereedschap van Handelsonderneming Coenen B.V. ligt uw tuin of gazon er binnen no time weer strak en verzorgd bij.

Ons assortiment gereedschap voor gebruik in tuinen bestaat uit de beste merken die op de markt verkrijgbaar zijn, tegen uiterst scherpe prijzen.

Interne reparatie- en serviceafdeling

Naast het aanbieden van perfect werkend tuingereedschap zorgt onze interne reparatie- en serviceafdeling ervoor dat het door u aangekochte materiaal in goede staat blijft. Onze gecertificeerde en ervaren monteurs en verkopers bieden naast deze service uiteraard ook advies op maat in het begintraject van het aankoopproces.

Wij willen graag dat u tevreden bent over ons gereedschap en helpen u daarom – als u dat wenst – om geschikt gereedschap te kopen dat perfect bruikbaar is voor uw klus(sen) en waar u jarenlang mee vooruit kunt.

Professioneel tuingereedschap

Bij Handelsonderneming Coenen B.V. bent u er dus van verzekerd dat u merken koopt of huurt die bewezen hebben dat ze het verschil maken. En dat is een fijne gedachte, want u wilt uiteraard beschikken over goed en soepel werkend gereedschap. Zodat u uw gazon, heggen, bomen en struiken in een optimale staat kunt houden. En wellicht wilt u ook voorkomen dat het gras bij de buren groener is… Geen probleem! Het is allemaal mogelijk met het kwalitatief geweldige en zorgvuldig geselecteerde gereedschap dat Handelsonderneming Coenen B.V. aanbiedt, zodat u uw tuinbeheer op een professionele manier kunt vormgeven.

Ons assortiment tuingereedschap

Onze collectie gereedschap voor tuinbewerking en tuinonderhoud is erg breed en bevat een keur aan topproducten. Heeft u bijvoorbeeld een tuinwals, grasmaaier, maaimachine, snoeischaar, heggenschaar, kettingzaag, spade of ander materieel nodig, dan zijn wij zonder twijfel uw ideale partner!

Handelsonderneming Coenen B.V. heeft namelijk voortdurend contact met de grootste leveranciers en is uiterst kritisch en professioneel bij de selectie en opname van gereedschapsmerken. Voor Handelsonderneming Coenen B.V. is namelijk alleen het beste goed genoeg. Wij willen slechts één ding: dat u prettig en veilig aan het werk kunt in uw tuin.

Topmerken tegen de beste prijzen

Uiteraard op een professionele manier en tegen zo voordelig mogelijke prijzen. Welke grote merken gereedschap voor in de tuin biedt Handelsonderneming Coenen B.V. aan?

U kunt bijvoorbeeld denken aan gevestigde merken als Spear&Jackson (Spear&Jackson biedt vooral handgereedschappen aan, denk bijvoorbeeld aan een spade of snoeischaar), maar ook klassemerken als Atlas, Freund, Felco, Gallagher en Horizon. Merken die hun sporen meer dan verdiend hebben in de tuinsector. En merken die je gerust mag aanmerken als betrouwbaar, veilig en transparant.

Neem contact op

Kort samengevat zorgt Handelsonderneming Coenen BV ervoor dat u perfecte elektrische apparatuur en gereedschappen in huis krijgt, of u het materiaal nu koopt of huurt. Kijk voor ons actuele assortiment op de website.

Of neem contact met ons op via mail voor passend advies. Wij staan u graag ter dienst, zodat u uw klus perfect kunt uitvoeren. Graag tot ziens bij Handelsonderneming Coenen BV.

Handelsonderneming Coenen BV

OPENINGSTIJDEN
ma t/m vr: 08:00 – 18:00
za: 08:30 – 16:00

Of neem contact op via ons contactformulier.