YANMAR graafmachine SV08 (gebruikt)

YANMAR graafmachine SV08 (gebruikt)

Yanmar / (gebruikt) model SV08 / 1.200 uur looptijd / 3 bakken

De hydraulisch verstelbare onderwagen met een minimale breedte van 680mm. Standaard uitgevoerd met een rolbeugel, extra functie bediening aan de voorzijde.

Category:

Product Description

Wij hebben hier in de showroom staan:

Een nog nette gebruikte graafmachine van Yanmar, model SV08, uit het jaar 2016 met 1.200 uur op de teller. Deze fijne machine is te koop inclusief 3 bakken. De foto’s zeggen genoeg, maar kom ook zeker even in onze showroom kijken naar deze geweldig mooie machine! U bent van harte welkom!

 

Yanmar / (gebruikt) model SV08 / 1.200 uur looptijd / 3 bakken

 

Compacte machine met grote capaciteiten. De Yanmar SV08 is de meest compacte machine binnen het Yanmar productgamma die zich kenmerkt door een uitschuifbaar onderstel, onderhoudsgemak, stabiliteit en een hoog prestatievermogen.

 

 

MERK Yanmar
TYPE SV08
GEWICHT 1035 KG
MOTOR Yanmar
MOTORVERMOGEN 10,5 PK
AANTAL CILINDERS 2
HOOGTE 1,55/2,2 M
BREEDTE 0,68/0,87 M
GRAAFDIEPTE 1,57 M
AANDRIJVING Diesel
AANHANGER Ja

 


Bekijk hier de folder

 

De hydraulisch verstelbare onderwagen zorgt ervoor dat de Yanmar SV08 op bijna iedere werkplek kan worden ingezet, zo heeft de machine een minimale breedte van 680mm. Verder is deze Yanmar standaard uitgevoerd met een rolbeugel, extra functie bediening aan de voorzijde en natuurlijk en Yanmar diesel motor die voldoet aan de laatste Stage V normen.

We zijn leverancier van YANMAR compacte graafmachines in de regio.

Wie Yanmar zegt, zegt kwaliteit. Het hele productieproces heeft Yanmar in eigen hand en de componenten voldoen aan de hoogste eisen. Yanmar grondverzetmachines komen uit de Japanse, Franse of Duitse fabriek. Als pionier op het gebied van dieselmotortechnologie is Yanmar een wereldwijde vernieuwer in een breed scala van industriële machines. Inmiddels is het bedrijf onderweg naar een duurzame toekomst en streeft het naar een uitstoot neutrale organisatie. Yanmar heeft zich in het verleden bewezen dankzij onder andere hoge restwaardes, comfortabele en onderhoudsvriendelijke machines.

 

Grondverzet, graafmachine, bagger, minigraver, mini excavator

 

De modellen die in ons vaste assortiment zitten: SV08-1C / SV17VT / SV19VT / VIO12