YANMAR graafmachine SV17VT (demo)

YANMAR graafmachine SV17VT (demo)

Yanmar / (demo) model SV17VT / 4 uur looptijd / 3 bakken / hydraulische snelwissel

Ruime machine met enorme prestaties. De Yanmar SV17vt is krachtig, veelzijdig en robuust.

Category:

Product Description

Wij hebben hier in de showroom staan:

Een mooi en zeer goede graafmachine van Yanmar, model SV17VT, uit het jaar 2022 (!) met slechts 4 uur op de teller. Deze fijne machine is te koop inclusief 3 bakken en hydraulische snelwissel. De foto’s zeggen genoeg, maar kom ook zeker even in onze showroom kijken naar deze geweldig mooie machine! U bent van harte welkom!

 

Yanmar / (demo) model SV17VT / 4 uur looptijd / 3 bakken / hydraulische snelwissel

 

Ruime machine met enorme prestaties. De Yanmar SV17vt is krachtig, veelzijdig en robuust.

 

Door de standaard opties zoals LED werklampen, digitale interface en het ViPPS hydrauliek systeem is de Yanmar SV17vt zeer compleet, dat maakt de Yanmar een ideale machine voor kabelleggers, hoveniers en grondwerkers. De hydraulisch verstelbare onderwagen creëert een machinebreedte van 980mm tot 1320mm. De aandrijving komt van een 3 cilinder Yanmar dieselmotor, waarbij alle service componenten zéér goed toegankelijk zijn. De hefcilinder is aan de achterzijde van de giek geplaatst en de slangen en leidingen lopen aan de binnenkant, dit voorkomt schades. Bij het ontwikkelen van de vernieuwde cabine stond het comfort van de machinist centraal, dit vertaalt zich in veel beenruimte, fijne zitpositie en het uitstekende zicht.

 

MERK Yanmar
TYPE SV17VT
GEWICHT 1700-1790 KG
MOTOR Yanmar
MOTORVERMOGEN 15,6 PK
AANTAL CILINDERS 3
HOOGTE 2,33 M
BREEDTE 0,98/1,32 M
GRAAFDIEPTE 2,76 M
AANDRIJVING Diesel
AANHANGER Ja


Bekijk hier de folder

 

We zijn leverancier van YANMAR compacte graafmachines in de regio.

Wie Yanmar zegt, zegt kwaliteit. Het hele productieproces heeft Yanmar in eigen hand en de componenten voldoen aan de hoogste eisen. Yanmar grondverzetmachines komen uit de Japanse, Franse of Duitse fabriek. Als pionier op het gebied van dieselmotortechnologie is Yanmar een wereldwijde vernieuwer in een breed scala van industriële machines. Inmiddels is het bedrijf onderweg naar een duurzame toekomst en streeft het naar een uitstoot neutrale organisatie. Yanmar heeft zich in het verleden bewezen dankzij onder andere hoge restwaardes, comfortabele en onderhoudsvriendelijke machines.

 

Grondverzet, graafmachine, bagger, minigraver, mini excavator

 

De modellen die in ons vaste assortiment zitten: SV08-1C / SV17VT / SV19VT / VIO12